Hjem / Om oss

Vi er Praesidio Totalis

Praesidio Totalis AS er et aksjeselskap som ble stiftet i 2013. Det ble etablert på grunnlag av et konkret behov som eksisterende produkt ikke kunne dekke; enkel og intelligent brannsikring av komfyrer og andre elektriske apparat, uten at brukeren trenger å forholde seg til et nytt system, nye knapper og nye lyder, og uten at det kan settes ut av spill av for eksempel demente personer eller uansvarlige leieboere på felleskjøkken.

Våre produkter

Vi selger våre produkt under merkenavnet homeGuard til blant annet asylboliger, aldersboliger og studentboliger, i tillegg til private hjem. Våre produkt får innpass fordi de ivaretar brannforebygging ved hjelp av tilstedeværelse og røykdeteksjon, og, det beste av alt, fordi det kan monteres av hvem som helst; plug-and-play. Det betyr ingen dyr installasjon, enkel og sikker bruk.

Her finner du oss

Vi holder til i Knarvik i Lindås kommune. Produktene produseres lokalt, hos Mekantronikk i Bergen - fordi vi mener nærhet til produksjonslinjen er det beste for kvalitet og sikkerhet, og det beste for lokal næringsutvikling.

Brannforebygging siden 2013

Praesidio Totalis AS ble stiftet i april 2013 og har levert ferdige produkt helt fra oppstarten. Vi har derfor allerede flere års erfaring, noe vi har tatt med i videreutvikling og utvidelse av varesortementet vårt.